„БУЛКАРГО” ООД е водеща организация в областта на морският и стоков контрол. Създадена през 1991 г., с опит над 25 години на българският и международен пазар, което е гаранция за коректност и качество на предлаганите от нас услуги. През последните години фирмата ни се е наложила успешно сред добрите сървейорски организации. Екипът на „БУЛКАРГО” ООД се състои от професионално компетентни кадри с богат опит, благодарение на което фирмата е изградила имидж на лоялен партньор.
В стремежа си да задоволим напълно изкискванията на своите клиенти Ние продължаваме да развиваме и разширява гамата си от услуги, като към момента предлагаме следните услуги:

• Количествен и качествен стоков контрол, инспекции на товари, лабораторни анализи;
• Морски дейности и сървеи;
• Укрепване и разкрепване на товари;
• Оценителски услуги;
• Фумигация и ДДД услуги.

Отчитайки днешната конкурентна бизнес среда и водени от стремежа за непрекъснато подобряване и организационно съвършенство, ние от „Булкарго” ООД обръщаме сериозно внимание на качеството на предлаганите от нас услуги. Много важна част от нашата стратегия е внедряването на системи за управление, като за целта „БУЛКАРГО” ООД е сертифицирано по ISO – 9001: 2015 , ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007 от Bureau Veritas Certification.

Фирмата е член на международните организации GAFTA и FOSFA.